top of page

U&WE Hub презентував Каталог товарів жіночих бізнесів: підтримуй, купуй, розвивай


У четвер, 21 березня, відбулась презентація Каталогу товарів жіночих бізнесів U&WE Hub. Створення каталогу має на меті допомогти українським підприємицям у розвитку їхніх бізнесів, збільшити їхню видимість і ринкову присутність на міжнародних ринках, знайти нових бізнес-партнерів та відкрити шлях до нових можливостей і співпраці на міжнародному рівні.  Презентація друкованого видання відбулась у Посольстві Королівства Нідерландів у Києві. 

На заході виступила Заступниця голови місії Посольства Королівства Нідерландів в Україні Есселін ван Еертен, яка відзначила надзвичайну роль, яку бізнеси жінок відіграють у розбудові міст і громад, сприяючи економічному зростанню не тільки своїх сімей, а й країни. Я захоплююсь надзвичайною стійкістю, сміливістю, оптимізмом, а також креативністю, які демонструють українські жінки у ці складні часи. І цей каталог є доказом цього!


Марина Саприкіна, голова правління Центру "Розвиток КСВ" та засновниця U&WE Hub, підкреслила, що місія U&WE Hub полягає у сприянні жінкам-підприємицям у розвитку їхніх бізнесів: Сьогодні як ніколи важливо підтримувати жінок на шляху створення бізнесу. Коли ми задумували каталог жіночих бізнесів, ми керувалися трьома ідеями: підтримуй, купуй, розвивай”. Даним каталогом ми хочемо віддати належне надзвичайній стійкості, силі та таланту українських підприємиць. Купуючи їхню продукцію, ви не лише отримуєте унікальні товари, але й підтримуєте жіноче підприємництво та робите суттєвий вклад у розвиток економіки України. Віримо, що бізнес українських жінок-підприємиць заслуговує на міжнародне визнання та підтримку.”  На заході окрім презентації каталогу, присутні змогли послухати виступи учасниць, познайомитись з товарами жінок-підприємиць, поспілкуватися, знайти нові знайомства та налагодити партнерства.


До першого видання каталогу увійшли до 30 бізнесів у сфері виробництва, заснованих жінками у 8 категоріях: одяг та текстиль, біжутерія та аксесуари, косметичні засоби, декор для дому, товари для тварин, харчова продукція, подарунки, поліграфія й навіть деревопереробне підприємство. У майбутньому каталог буде оновлюватись і розширюватись. U&WE Hub також в процесі створення окремої сторінки на сайті, де будуть представлено ще більше жіночих бізнесів та їх продуктів.


Ознайомитись з електронною версією каталогу можна за посиланням

Comments


bottom of page